2017. november 22., szerda

Állj a fény mögé

Állj a fény mögé...
  
Elgondolkodom egy olyan lényen, kit embernek is nevezhetnénk, ha nem ördögi terveket szőne szüntelen. 
Az ember sokszor megkapja vágyának tárgyát, feltételét, szolgálatát az Úrtól, de mindezt ki is kel érdemelnie. Úgy tartják a fekete mágiát űzők és kedvelők, hogy az Gonosz hamarabb teljesít és busásabban fizet, azért vannak oly sokan köreikben, szarvakat és patákat is felvállalva. Nem égeti zsebüket a júdás ezüst, hallásukat sem zavarja annak csörgése, sőt sorspoggyászt is szívesen vesznek hátukra, ha ez az ára jólétüknek.  
Mindegyiknek tudnia illene, akik eladják lelküket, népüket, nemzetüket a pokol urának, örök adósaivá válnak. Sokan vannak a gonosz szolgálatában, utasítását követve, s mérgezik Európát. 
Hazánk agóniájára vár a fő gonosz, feni a kaszáját, de keze megremeg, mert féli, hogy az Úr haragja őt is hamarosan utoléri. Gyűlöli a fényt hozó  EMBERT, a haza védelmezőt, nemzetépítő vezetőt, kit nem tudott maga alá gyűrni egykori ösztöndíjával sem. A tehetséges ifjúnak hasznára vált a “lecke”, megismerte a fondorlatok fonalát szövő gazemberséget, mellyel behálózták Európát. Bátorságával, hazája, népe szeretetével felvértezve veszi fel a harcot ellene. Isteni segítséggel talán megszakítható lesz az ezer boggal erősített szál, mielőtt hálót szőne szent hazánk főlé, csapdába ejtve népünket, nemzetünket. 
Legyünk bátrak, forduljunk a fény felé, és álljunk mögé, hogy legyőzhessük együtt a sötétség urát!  
Ne feledd egy szavazattal jövőre Te is hozzájárulsz gyermeked, unokád jövőjéhez! Gondold meg hova teszed az ikszet!

2017. nov. 20. 
  

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése